Produkter
Sök
Omröstning
Utskriftsvänlig version Utskriftsvänlig version

HF-Rayonator II

 
 
Betyg: 3
Betygsätt
1 890.00 SEK
Finns i lager: 1
Antal:  

HF-Rayonator II

Mycket ofta, utöver svår geopathic stress finns exempelvis orsakas av vatten vener eller fel, stark elektromagnetisk stress i form av hög frekvens.

Rayonators är utmärkta verktyg för att bistå den Duplex III eller Duplex IV, som är specifikt anpassade till geopathic stress, Rayonators adress fältet av elektrosmog med starka HF och puls-modulerat bestrålning och lågfrekventa omväxlande fält.

Som med den mänskliga organismen som ett organ inte styrs av en frekvens ensam, finner bioresonans enligt Paul Schmidt också flera resonans platser under HF stress. Om stress i intervallet högfrekvens (HF) puls-modulerat fält (t.ex.: mobiltelefoner, trådlösa telefoner, W-LAN, LTE,...), den HF-Rayonator II bör är enheten val, som innehåller följande tio grundläggande frekvensen värden: 99,30; 99,75; 78,65; 79,55; 86,85; 87,79; 82,60; 34,57; 67,26 och 88,64.

Om en Duplex är ansluten till HF-Rayonator II, avger det senare frekvenserna i rymden, förutom den tillgängliga geopathic stressen. I dessa villkor, kan bara en HF-Rayonator II eller bara en E-smog Rayonator eller båda tillsammans användas.

E-Smog-Rayonator och HF-Rayonator II, resp., i kombination med Duplex används mycket ofta om både geopathic stress och e-smog stress / HF stress är kontrolleras

Helt enkelt placera den lämpliga Rayonator bredvid basen av Duplex. Sedan ansluta Rayonator med Duplex med den medföljande kabeln. Anslut ena änden av den vita kabeln i Rayonator och den andra änden av kabeln i botten av Duplex.

Observera: The Duplex visas inte är del av HF-Rayonator leverans. Om du vill använda den HF-Rayonator II utan Duplex, skickar vi det med en jordning kabel. (se artikel nr 32724)

FEEDBACK

Här nedan kan du ge oss feedback på given produkt

Namn:

E-post:

Om produkten HF-Rayonator II:


Skriv in numret, från bilden nedan
code

(Inget innehåll)
 
Nyheter
Prenumerera på nyheter:
Eller RSS 2.0
Valuta:
För kundservice - kontakta (+46) 070-781 86 30 | Serguej MiniMarket