Produkter
Sök
Omröstning
Utskriftsvänlig version Utskriftsvänlig version

Duplex IV

 
 
Betyg: 11
Betygsätt
16 200.00 SEK
Finns i lager: 1
Antal:  

Duplex IV

Bio-fältet configurator Duplex IV, gjord av rostfritt stål, utan att vara jordad kabel.

Sedan etableringen av Rayonex, har vi varit fokuserat utvecklingen av bio-fältet bilda enheter. I linje med bioresonans enligt Paul Schmidt, har frekvens spektra som har en destabiliserande effekt organismen (rutnät, underjordiska vattendrag, geologiska fel, etc.) bestämts. Duplex bio-fältet bilda enheterna har inne, en resonans-system som är anpassade just till frekvens spektra av de geologiska störningar zonerna. Dessa släpps in i rummet av Duplex bipolär, som har en reglerande effekt personer med bioresonans enligt Paul Schmidt. Varför var den nya utvecklingen av Duplex IV nödvändigt? Orsaken till den nya utvecklingen är de ändrade miljöförhållanden som påverkar inte bara oss, utan också de bio-fält bilda enheterna.

På grund av den öka belastningen potentiella, kan de gamla Duplex-enheterna inte längre leverera frekvens spektra i original och nödvändiga intensiteten. Först och främst är det elektrosmog som har ökat kraftigt, vilket gör det nödvändigt att komma med en ny utveckling. Den Duplex III generationen har redan optimerats för att ta hänsyn till de ändrade miljöförhållandena. Om geopathic stress inte är för hög, kan dessa enheter fortfarande användas, ingen tvekan. Om höga nivåer av stress orsakas av elektrosmog är närvarande orsakas främst av puls-modulerat strålning den nya Duplex IV rekommenderas dock: det är för närvarande den mest kraftfulla bio-området bildar enheten i intervallet Rayonex.

Genom att använda bioresonans enligt Paul Schmidt, blir minskad stress potential uppenbart efter installationen av Duplex Dropp. Denna process kan ibland ta något upp till sex månader.

att enheten inte kan ändra dess polaritet när de utsätts för alltför stora påfrestningar, är den tillverkad helt från en speciell rostfritt stål legering.

Detta tar bort jordning av anordning som används för att krävas. Dessutom ökar intensiteten i de utsända frekvenserna. Den nya Duplex IV är också okänslig till negativ påverkan av installationsplatsen.

Observera att den Duplex IV har utvecklats främst med syftet att minska geopathic stress. Om enheten är också används för att bekämpa stress orsakas av elektrosmog, kombination med andra Rayonators är nödvändig (se e-smog Rayonator, HF Rayonator).Duplex IV, vikt 2,7 kg, höjd 50 cm


FEEDBACK

Här nedan kan du ge oss feedback på given produkt

Namn:

E-post:

Om produkten Duplex IV:


Skriv in numret, från bilden nedan
code

(Inget innehåll)
 
Nyheter
Prenumerera på nyheter:
Eller RSS 2.0
Valuta:
För kundservice - kontakta (+46) 070-781 86 30 | Serguej MiniMarket